сряда, 3 април 2013 г.

Гамизов: Осуетен бе опит за преврат, подготвен от ОПГ "Капитал" на Иво Прокопиев

Пак ще го кажа и който иска да го чува. Целта на последните събития в България бе да се подготви преврата, който се случи, но не успя преди няколко седмици. Така коментира актуалната ситуацията у нас на страницата си във Фейсбук енергийният експерт Стефан Гамизов
Този преврат целеше да бъдат доведени на власт хората, които ще осигурят безпроблемното довършване на грабежа в Марица Изток 1 и Марица Изток 3 през следващите 13 години, общо с ескалациите на цената, 18 милиарда лева в нашите сметки за електрическа енергия. 

Втората цел беше да се заличат следите на кражбите в АЕЦ "Белене" за близо 2 милиарда лева. 

Трета цел беше да се подготви "срутването" на валутния борд за да може организираната престъпна група (ОПГ)  "Капитал", в която влизат хора от Иво Прокопиев до шефове на национални медии и потайни крадливи интелектуалци с кредити за десетки милиони, да си "заличат" всички заеми и загуби от кризата за стотици милиони евро.

Четвъртата цел беше да се гарантира, че парите от престъпления, "изпрани" в "зелена" енергия, няма да бъдат заплашени. 

Петата цел беше подготовката на взимане на гигантски заеми под предлог за спасяване на НЕК и социалната система. 

Шестата цел беше прикриване на всичко случващо се в ЕРП-тата, обвинява експертът.


Повече нищо няма да коментирам, докато не осъзнаете, че най-големите злодеи в България не са мутрите с дебели вратове, които са използвани за да ни се отклонява вниманието. Най-големите злодеи са тези, които прокарват пътя на голямата корпоративна престъпност като в Африка и работят с нея и за нея. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар